L’Ajuntament de Tortosa enviarà aquesta setmana un requeriment al propietari d’un immoble situat al carrer Consol, al barri del Rastre, perquè facin el manteniment necessari per garantir-ne l’estabilitat. El requeriment es produeix després que diumenge es desprengués el fumeral, que parcialment va caure al carrer. Aquests fets van provocar la intervenció dels Bombers de la Generalitat i de la Policia Local de Tortosa, que van efectuar el sanejament de l’estructura i van delimitar l’àmbit pròxim a l’edifici per evitar afectacions a les persones.

Es dóna la circumstància que l’agost passat els serveis tècnics municipals ja havien requerit els propietaris de l’immoble que efectuessin les millores necessàries per mantenir-lo en bon estat.

Segons ha pogut saber ebredigital.cat de fonts municipals, la propietat d’aquest edifici, de planta baixa més dues plantes, correspon a una entitat bancària i actualment està deshabitat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.