L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta organitza, aquest divendres al migdia, una jornada formativa teoricopràctica en actuació en cas d’emergència al nou heliport del centre, amb la finalitat de capacitar el personal designat dintre del que es coneix com a equips d’intervenció tècnics i sanitaris en aquest tipus d’emergències.

En la part pràctica es portaran a terme dos exercicis pràctics. El primer exercici es farà en coordinació amb el SEM, i consistirà en la simulació d’un incident en vol i aterratge d’emergència amb extracció ràpida d’ocupants a la pista, i activant l’equip d’emergència de l’HTVC. El segon exercici, en finalitzar la jornada, que consistirà en l’activació i posada a prova de tots els equips de seguretat i contra incendis passius i actius disponibles a la nova instal·lació.

Aquest curs ha estat organitzat i coordinat pel Comitè d’Autoprotecció del Centre, el SEM i la Unitat Bàsica de Prevenció, amb el suport de l’Àrea del Coneixement de la Gerència Territorial.

Redacció: J.Ferrando

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.