Les forces polítiques independentistes reclamen unitat per a la Diada de Catalunya. La manifestació de l’Assemblea Nacional de Catalunya ha marcat l’agenda, i son molts els municipis que han organitzat els actes abans de la convocatòria.

Detenen tres homes per segrestar-ne un altre, al que havien torturat durant 30 hores.Els segrestadors, d’origen hindú, demanaven als familiars 10.000 euros per alliberar-lo.

Finalitza la veda de la pesca d’arrossegament. Fa una setmana que els pescados van tornar al mar. Però, no auguren, de moment, una bona temporada en relació al preu.

La primera jornada a segona catalana va deixar 32 gols, 19 d’ells dels equips ebrencs de la categoria. Un dels duels ebrencs de la jornada va ser entre dos equips històrics, el Tortosa i la Rapitenca que finalment van empatar a dos gols.

Setanta-cinc musics de la Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona han ofert per primper cop un concert a la Unió Filharmònica d’Amposta. El diumenge, els músics van interpretar peces musicals d’estils diferents.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.