La Generalitat impulsara proves pilot amb sediments per frenar la mosca negra a l’Ebre. Els resultats de les investigacions de l’IRTA sobre la relació entre la plaga i l’estat ecològic del tram final del riu serviran de base per a les actuacions

Les protestes i denúncies de les associacions animalistes creixen durant l’estiu, quan se celebren la majoria d’activitats taurines a les Terres de l’Ebre. Enguany, la controvèrsia és més intensa pel vídeo d’un bou capllaçat a Amposta que es va viralitzar i, tot i que també a Vidreres un bou va saltar a la graderia de la plaça i va ferir almenys 19 persones del públic.

Les segones jornades de Converses de Pensament Crític a les Terres de l’Ebre obren un espai de debat i reflexió al voltant de les premisses de justícia i poder. Entre altres han participat el periodista i exdiputat de la CUP, David Fernández, o Xavier Antich.

L’arròs i el polp seran els productes estrella durant un mes de 18 restaurant de la Ràpita. En el marc de les jornades gastronòmiques de l’Arròs i el Polp s’oferiran menús que oscil·laran entre els 30 i 45 euros.

Xerta i Tivenys s’agermanen en solidaritat amb els afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre. Aquest diumenge, els veïns dels dos municipis han format una cadena humana ocupant el tram de l’Assut de l’Ebre per mostrar aquesta unió.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.