L’ANC calenta motors per la Diada de Catalunya animant a la població a manifestar-se el proper 11 de setembre a Barcelona per tal de reclamar la independència i l’alliberament dels líders independentistes empresonats.

El nou curs escolar 2019-2020 de les Terres de l’Ebre comença amb 535 alumnes més respecte l’any passat, més docents i més cursos de formació professional. Així com també amb un nou institut escola i un nou Camp d’Aprenentatge.

Esquerra-Tortosa Sí comença el curs polític amb una oposició ferma i constructiva. L’equip demanarà al govern municipal que face complir el contracte de residus i neteja i que instal·li l’Escola de Cuina de les Terres de l’Ebre a l’antic col·legi Sant Josep.

L’alcalde de Tivenys, Eladi Galve aposta per la transparència, l’impuls d’un pla turístic i la participació ciutadana en aquest mandat. Tot després de la renúncia d’Eva Roig al capdavant del consisitori.

La Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona ha realitzat l’Estada d’estiu a la Ràpita. Una setmana durant la qual assagen les peces escollides pel director convidat d’enguany, el valencià Manuel Godoy. Peces que interpretaran aquest cap de setmana, un d’ells al concert d’Amposta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.