Contenir l’erosió i afavorir la regeneració són les prioritats de l’actuació urgent a la zona de l’incendi de la Ribera d’Ebre. Els treballs forestals de restauració començaran a Flix i abastaran, principalment, zones arbrades amb pendents.
El Brexit tindrà una afectació directa a l’economia de les Terres de l’Ebre, concretament al sector turístici al comerç internacional.Així ho dona a conèixer l’informe de conjuntura econòmica del segon trimestre de 2019, que mostra un lleuger augment en l’ocupació.
La Cambra Arrossera del Montsià preveu una gran campanya gràcies a les bones condicions meteorològiques, la poca afectació de fongs i l’habilitat de pagesos per conviure amb el cargol poma.
Deltebre engega la temporada de la sega amb unes jornades gastronòmiques i festivitats al voltant de l’arròs. El municipi reviurà les antigues tècniques utilitzades per segar els camps al Delta.
Les Converses de Pensament Crític a les Terres de l’Ebre, faran reflexionar un cop més a la ciutadania en la seva segona edició a Amposta. Una jornada on se parlarà de justícia i poder.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.