Les Quinquennals d’Ulldecona son unes de les Festes més singulars del territori, el poble s’engalana i mostra la seua millor cara per rebre a la patrona, la Mare de Déu de la Pietat.

Els carrers engalanats, les Processons diàries, el Ball de Mantons, la Shopping&Food Night, les actuacions musicals de grups com Pepet i Marieta la nit de dijous o Zoo la nit de divendres, son alguns dels actes que es poden gaudir durant aquest deu dies de festa.

A més, hi haurà un trenet turístic per gaudir dels carrers d’una manera més còmoda.Pots consultar el programa d’actes en aquest enllaç.

Redacció – X. S.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.