Avui descobrim l’Eufònic 2019, el festival d’arts sonores, visuals i digitals que portarà un any més les propostes més experimentals i avantguardistes del que es cou a nivell mundial en art sonor, visual i digital a Sant Carles de la Ràpita i les Terres de l’Ebre. Parlem d’aquesta vuitena edició del festival, que se celebrarà del 5 al 8 de setembre i hi participaran una cinquantena d’artistes, la descobrim amb el director Vicent Fibla i la regidora de cultura de la Ràpita, Èrika Ferraté.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.