Al jaciment arqueològic de Sant Jaume d’Alcanar s’ha trobat un espai de culte religiós. Una descoberta que ha tingut lloc després de vint-i-dos anys de treball.

Esquerra Republicana- Més Deltebre denuncia a través de Facebook que Riumar es va inundar, després d’un episodi d’aiguats. I, li recrimina al govern municipal, encapçalat per Enalirem Deltebre, que les obres han estat pagades pel veïnat.

Les Festes de la Cinta comptarà amb un punt lila al Parc Teodor González, on es fan els actes nocturns. La instal·lació té l’objectiu de prevenir assetjaments i agressions sexistes i companyar i ajudar a qui pugui .

La remera ampostina Aina Cid està a només un bot de participar als Jocs Olímpics de Tokio 2020. Han d’aconseguir estar entre els onze millors bots de les semifinals del Mundial que es disputaran aquesta setmana.

La cinquena edició de l’EbreFolk posa l’altaveu als versadors de les Illes Balears. Cantadors i improvisadors de Mallorca i Menorca van oferir un concert únic a l’Hort de Cruells a Roquetes el divendres.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.