Bones notícies al sector turístic de la costa de les Terres de l’Ebre amb quotes d’ocupació de fins al 95% durant el mes d’agost.

Eladi Galbe pren possessió de l’alcaldia de Tivenys, després de la renúncia d’Eva Roig. L’exalcaldessa ha renunciat al càrrec per motius laborals.

El Gran Concert de la Cinta comptarà amb sis peces musicals inèdites dedicades a la patrona de Tortosa. El concert serà aquest dimecres.

L’entrenador ampostí Josep Gombau ha fet part de la pretemporada amb el seu equip, el Delhi Dynamos, a Amposta. Durant dos setmanes jugadors i tècnics han estat al Centre de Tecnificació Esportiva.

La vuitena edició d’Eufònic, el festival d’arts digitals fa una aposta ferma per l’electrònica més avantguardista i els espectacles audiovisuals.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.