L’IRTA alça la veu. Arran anys d’estudi dels sediments de l’Ebre i la recessió del Delta, alerta i adverteix de la necessitat de millorar la gestió dels envasaments per salvar el territori, que pot reduir-se entre un 40 i un 80% en els pròxims anys.

La Ràpita i l’Ametlla de Mar han sigut els darrers mesos escenaris de les obres de millora als seus ports. L’integració amb la ciutat, accessibilitat, la renovació d’alguns elements o complir algunes demandes són els treballs que s’han dut a terme.

L’Ajuntament de Benifallet ha reobert aquest dijous l’accés a les Coves Meravelles de Benifallet que estaven clausurades des de dimarts per un petit despreniment de roques al camí. Experts afirmen que ha sigut un fet puntual i que no hi ha risc per als visitants.

A menys d’un mes per iniciar la temporada a segona catalana, el Club Deportiu Tortosa, apunta alt i vol pujar de categoria. És l’objectiu en una temporada molt competitiva a la categoria.

“Piedras del camino” és una de les propostes del músic Òscar de la Fuente per al festival sonor i visual Eufònic. En ella s’inspira en el paisatge del Delta de l’Ebre i, particularment, en l’experiència sonora de les pedres.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.