La Unió de Pagesos denuncia que la baixada del preu del raïm a la verema no és justificable. I, assenyalen que posaria en perill la viabilitat de moltes explotacions.
L’alcaldessa de Tivissa, Montse Perelló, s’oposa al projecte d’ampliació de l’abocador. L’empresa que ho gestiona vol quadruplicar la seua superfície. La batllesa compta amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.
L’estiu és el mes on hi ha un augment d’abandonament de mascotes. A Espanya se n’abandonen prop de 300.000. Les protectores s’esforcen per salvar la vida dels animals com es el cas de DeltaRescat.
El sènior femení de l’handbol Amposta comença a esclafar motors per a la nova temporada. A més compta amb diverses novetats com la incorporació de noves jugadores.
La Sénia porta quaranta-vuit anys d’experiència en el camp de l’art amb el Concurs de Pintura Josep Martí Roca. Enguany, la pintora Aida Mauri s’ha ’ha emportat el Primer Premi Especial a la millor obra d’aquesta edició.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.