Dimarts negre a les carreteres ebrenques. Un accident a l’AP-7 al terme d’Amposta entre un turisme i un autobús ha deixat un mort i nou ferits. I, una col·lició entre dos turismes a la C-12 al terme d’Aldover ha acabat en dos ferits lleus.

Carles Luz, durant una entrevista a Canal Terres de l’Ebre, ha explicat que el polígon industrial de Gandesa està pràcticament ple i s’estudia la seua ampliació. També ha posat punt final a la polèmica sobre el pacte d’Esquerra al consell Comarcal de la Terra Alta i allarga la mà a col·laborar amb la nova presidenta.

L’oferta musical de les Festes de la Cinta de Tortosa és el plat fort de la programació. Enguany, destaquen els concerts de Sense Sal, Buhos i Joan Rovira.

Vint equips d’arreu del territori i el país valencià van participar al torneig 3×3 de bàsquet d’Amposta. Una edició especial que ha commemorat els 70 anys del Club de Bàsquet d’Amposta.

L’exconcursant de ‘La Voz’, Keila Garcia, ha ofert el concert que ha tancat les festes majors d’Amposta. Més de 1500 assistents es van quedar sense alè escoltant la seva veu.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.