Iniciem l’últim capítol amb “Donaulls”, projecte multidisciplinar de la dissenyadora, coreògrafa i ballarina Maria Elena Roqué. La performance, “Ampulleriia”, te lloc a un arrossar de l’Aldea (Montsià). La companya sentimental i artística de Carlos Santos durant més de 20 anys, ens parla de la seva trajectòria artística com una acció vital i estètica, continuada en el temps. Ens fa un resum de les seves experiències artístiques i la simbologia que les ha acompanyat . Finalment, Mariaelena Roqué acompanya al presentador, Lluís González, en l’acomiadament del programa “Espais de saó Fonda”. Vam iniciar el programa pescant en un riu sec i acabem submergits a la Mar Mediterrània.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.