Tot i que encara és massa aviat, els pagesos preveuen que la campanya de l’arròs bona. Ara, esperen que les altes temperatures no afecten a la planta.
150 voluntaris van recollir brossa, retirar pedres dels camins i retirar el brancatge cremat de l’Ermita de la Pietat de Flix. Un dels llocs emblemàtics afectats per l’incendi de la Ribera.
Amposta, Deltebre i l’Aldea van donar el tret de sortida de les seues festes majors amb el pregó. Però també, amb altres actes lúdics i tradicionals com els bous.
Més de 200 participants van correr entre 400 i 1600 metres al llarg d’Amposta. La competició ha comptat amb atletes destacats, inclòs Llorenç Sales.
Tivissa va acollir la darrera obra de Clàudia Cedó “Frankeisten soc jo”. Un espectacle que posa la figura femenina al centre de la història.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.