Després de les eleccions municipals del passat maig, la Terra Alta es va mostrar inamovible exceptuant algun municiì com Horta de Sant Joan. Així i tot, un pacte a 5 va permetre rellevar a Junts per Catalunya, antiga Convergència, el Consell Comarcal que havia governat des de la creació el 1987.

Ara, i per primera vegada a la comarca, una es trenca l’hegemonia i és Esquerra Republicana qui governa l’encs comarcal. A més, també per primera vegada, és una dona qui el presideix: Neus Sanromà.

👤 Arribat al món de la comunicació de casualitat, m’he passat la major part de la meua vida laboral entre càmeres de televisió i programes d’edició de vídeo. Amb els anys he pogut aprofundir en el sector i realitzar diverses funcions molt variades que m’han suposat un repte constant.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.