Primera reunió dels quatre consells comarcals de les Terres de l’Ebre en que anunciat que volen potenciar la marca Reserva de la Biosfera per ajudar a l’agricultura i al turisme. Un projecte possible gràcies a que Esquerra Republicana presideix els quatre consells.

Inici a les festes majors d’Amposta i l’Aldea que s’uneixen a les de Deltebre de les que ja vam parlar. Amposta ha començat amb el tradicional repartiment de panoli mentre que l’Aldea pretén integrar tot el municipi a les festes.

I en festes es generen motos residuos. El Parc Natural del Delta de l’Ebre i la seua associació de voluntaris fan una crida a reduir el plàstic. A més, coneixerem l’exemple de Riba-roja.

Anna Hierro és una ballarina tortosina que ha fet carrera fora i, durant l’estiu, ha tornat a les nostres terres. Avui la coneixerem de més a prop.

Este cap de setmana es podràn veure les llàgrimes de Sant Llorenç. Podrien veure’s fins a 100 cossos celestes i l’Observatori de l’Ebre ha preparat activitats al seu voltant.

👤 Arribat al món de la comunicació de casualitat, m’he passat la major part de la meua vida laboral entre càmeres de televisió i programes d’edició de vídeo. Amb els anys he pogut aprofundir en el sector i realitzar diverses funcions molt variades que m’han suposat un repte constant.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.