El COPATE creu que els tractaments contra el mosquit i la mosca negra, que ja han finalitzat, són insuficients. Demanen més dies de tractament i un augment del pressupost.
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha recordat que el projecte de l’abocador de Riba-roja d’Ebre compta amb tots els permisos i que no han trobat escletxes que permetin parar-lo.
El Departament d’Agricultura i Pesca ha convocat els ajuts a les vedes però, tot i que les esperaven, els requisits impossibilitaràn que molts pescadors se’n puguen beneficiar.
Nova unitat per millorar l’atenció d’adolescents amb problemes greus de drogadicció. L’ha posat en marxa el Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil i el Centre d’Atenció i Seguiment a les Addiccions de Tortosa.
Tivissa va encetar les Nits a la Baranova amb la soprano Sara Blanch. Al llarg del mes d’agost, a part de música, també es podrà veure teatre i un curtmetratge rodat a Tivissa.

👤 Arribat al món de la comunicació de casualitat, m’he passat la major part de la meua vida laboral entre càmeres de televisió i programes d’edició de vídeo. Amb els anys he pogut aprofundir en el sector i realitzar diverses funcions molt variades que m’han suposat un repte constant.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.