Possible malversació de fons per les subvencions a l’IBI. Antifrau investiga a l’alcalde d’Amposta per aquestes ajudes que otorga l’Ajuntament.
Cooperatives i sindicats agraries presentaran esmenes a la proposició de llei de les oliveres monumentals. Demanen racionalitat en les sancions i més concreció en els ajuts.
Més foodtrucks, expositors i una aposta ferma per la música. Aquestes són les novetats de la quarta edició del festival Food and Fashion que se celebrarà a la Ràpita del 22 al 25 d’agost.
El senio masculí del Xino Xano de Deltebre van quedar els tercers a la final de la regata de la Lliga Catalana de Llagut. I, el veterà femení va quedar en vuité lloc. Aquests van ser els resultats de l’última regata que es va realitzar a Deltebre el diumenge on van competir més de 500 participants en 54 tripulacions i vint embarcacions.
La Coral de Mariste de Montserrat de Lleida va estrenar el seu darrer ’espectacle “Una gota d’aigua” a Riumar, Deltebre el dissabte. Una seixantena de veus van interpretar les 16 cançons del concert.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.