Pagesos de la Terra Alta cansat pels problemes que ocasiona l’empresa que s’ocupa del manteniment del reg. Amb l’excusa del cost energètic, les basses només s’omplen d’aigua per la nit i això és insuficient per regar els camps.

Les mesures de la Generalitat per pal·liar els danys de l’incendi són insuficients. Això pensen pagesos i alcaldes dels 8 municipis afectats a la Ribera d’Ebre, Segrià i les Garrigues.

Els pagesos i els alcaldes dels vuit municipis de la Ribera d’Ebre, el Segrià i les Garrigues afectats per l’incendi del mes de juny consideren insuficients les mesures anunciades per la Generalitat per pal·liar els danys de l’incendi que ha afectat les tres comarques. Aquest dijous s’han reunit per valorar les mesures anunciades.

2 milions d’euros que s’invertir’an al Port de l’Ampolla. S’allargarà l’espigó de la bocana, s’urbanitzarà el passeig marítim, s’instal·larà un parallamps i també un punt de recàrrega de vehicles elèctrics.

Crida de joves tortosins que acaba amb més de 100 persones per recollir brossa als voltants del riu Ebre. Han retirat un total d’una tona d’escombraries.

Nova edició del Festival IN-FCTA. Arriba a la tercera edició i convertirà Bot en l’epicentre del cinema del 4 al 10 d’agost.