El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha emès uns informes preliminars favorables al dipòsit de residus industrials de Riba-roja d’Ebre. La resposta de la comarca és de decepció i tristesa, començant per la presidenta del seu Consell Comarcal, Gemma Carim, que ha parlat sense embuts.
Nou pas endavant per aturar la construcció de tres nous parcs eòlics a la Terra Alta. La Denominació d’Origen va presentar un contenciós administratiu que ha sigut acceptat i que pot fer veure la llum a la comarca.
Les Festes Majors d’Amposta continuem apostant pel respecte. Reforcen la campanya amb una zona d’acompanyament, més il·luminació i formació per al personal d’oci. S’instal·larà, a més, un punt lila a la zona jove i durant el concert de Melendi
Arriba una nova edició del Torneig Pitarque, que arriba a la novena edició a l’Ampolla. El municipi acollirà un any més l’esdeveniment solidari esportiu de futbol base.
La llibreria Viladrich de Tortosa és una de les afectades per les més que habituals compres per internet. Estos comerços ho pateixen i fan un crit per preservar el comerç local.

👤 Arribat al món de la comunicació de casualitat, m’he passat la major part de la meua vida laboral entre càmeres de televisió i programes d’edició de vídeo. Amb els anys he pogut aprofundir en el sector i realitzar diverses funcions molt variades que m’han suposat un repte constant.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.