La Diputació de Tarragona es compromet a millorar la carretera del Poblenou. Per assumir la gestió s’ha d’incorporar al Pla Zona de la Xarxa de Carreteres de la Diputació. Un canvi que no serà fins l’octubre del 2020.
L’exdiputat i secretari d’organitzador del PDeCat, Ferran Bel, responsabilitza a Pedro Sanchez de la investidura fallida. Bel no descartava l’abstenció de Junts per Catalunya si els seus vots haguessin sigut imprescindibles.
Disset fossos de raça han viscut durant setmanes tancats en gàbies i sense aigua en una masia d’Alcanar Platja. Es creu que es tractava d’un craidor clandestí. Les protectores d’animals i l’alcalde denuncien que és el pitjor cas que han vist mai.
Nou remers del “Pocock Rowing Center” de Seattle fan un intercanvi amb el Club de Rem de Tortosa. Durant dues setmanes han entrenat al riu Ebre i han conegut de prop la cultura del territori.
La vint-i-sisena edició del Tradicionarius fa un homenatge a la jota. I, especialment, als 50 anys de trajectòria del cantautor Joseret. Enguany, la jornada de música d’arrel volen tornar als seus orígens i prolongar els dies del Tradicionarius.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.