El jutjat d’instrucció de Gandesa dicta l’obertura al judici oral contra els dos acusats per l’incendi d’Horta. L’Audiència de Tarragona ha d’assenyalar ara data del judici sense que s’hagi fet la transcripció de les declaracions gravades
Presentat el cartipàs del govern de la Diputació de Tarragona. Adam Tomàs presidirà el servei de carreteres i Enric Adell el servei d’assistència als municipis. Ja s’havia anunciat que lluis soler presidira el Patronat de Turisme.
El rapitenc Albert Salvadó serà nomenat nou president de l’Idecé, l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre. Substituirà Alfons Montserrat, nou diputat al Parlament per Esquerra republciana.
La Cota 705 de Pàndols acull l’homenatge anual que fa tres dècades commemora l’inici de la Batalla de l’Ebre. Queden 4 supervivents de la lleva del Biberó.
Nova estada a la Sénia. La Casa de l’Artista acull al Col·lectiu Intinerantes. Tres artistes: Ester Fernández, Petra Greule i Rocío Macías han conviscut durant una setmana per unir forces i crear experiències en el camp de les arts plàstiques i l’art teràpia.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.