Movem Terres de l’Ebre es constituirà com a partit al setembre. Està cridat a ocupar l’espai d’Iniciativa, que aquesta setmana ha entrat en concurs de creditors.
Presentat l’informe sobre l’evolució de l’economia catalana. Al conjunt del país al 2018 va continuar creixent, tot i que a un ritme més lent que l’any anterior. Ho constaten indicadors com el PIB o la taxa d’atur, que a les Terres de l’Ebre, en canvi, se situa per sota de la mitjana.
Impulsen un estudi pioner per avaluar el pes del turisme a la demarcació de Tarragona. Es desenvoluparà durant tres anys i analitzarà aspectes com l’economia, la sostenibilitat, la qualitat de la destinació i la mobilitat.
El COPATE fa el cinquè i últim tractament de l’any contra la mosca negra a l’Ebre. Els tècnics insisteixen a reclamar una millor planificació per no repetir la greu afectació de la plaga d’enguany.
Col·lecionar passions: la família Torres-Soriano és la nova exposició del Museu Terres de l’Ebre, que centra la mirada a la cultura de la ramaderia extensiva. La descobrirem al final del ‘informatiu.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.