Declara als jutjats de Tortosa com investigat per prevaricació l’exalcalde d’Alfara per autoritzar espectacles a la ramaderia Mur malgrat una sentència judicial que els prohibeix. Josep Mas s’escuda en el Constitucional per defensar l’activitat. XXXX
Indignació a les Terres de l’Ebre amb les últimes revelacions sobre l’imam de Ripoll i la seva relació amb el CNI. L’alcalde d’Alcanar i el delegat del govern exigeixen a l’executiu central que expliquen tota la informació. A més, la Fiscalia ha descartat considerar terrorisme les dos explosions del xalet del grup jihadista a Alcanar Platja on van resultar ferides 29 persones.
Unió de Pagesos demana ajuts pels viticultors afectats pels cops de calor al raïm. El sindicat estima que les pèrdues superaran el 30% de la producció en diverses zones de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona.
‘Només un sí és un sí’ és el nom de la nova campanya que Tortosa estrenarà coincidint amb la Festa del Renaixement contra les agressions sexuals. Vol previndre qualsevol comportament sexista sense consentiment.
L’exotisme serà el fil conductor de la quarta edició del DeltaChamber Music Festival, que reunirà una desena de músics internacionals del 2 al 4 d’agost.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.