Constituïts els 4 consells comarcals que per primer cop presidirà Esquerra Republicana, amb majoria absoluta al Montsià i la Ribera d’Ebre i pactes al Baix Ebre i la Terra Alta. Durant els plens d’investidura, crides al consens, a una mirada supracomarcal i a la lluita contra el despoblament i pel creixement econòmic.
El Govern de la Diputació de Tarragona tindrà més pes ebrenc que mai. Dos dels quatre vicepresidents son ebrencs. l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, i el de Deltebre, Lluís Soler, que a més presidirà el Patronat de Turisme. L’alcalde de Paüls, Enric Adell, també serà membre del govern d’Esquerra i Junts per Catalunya.
El líder de la celula terrorista dels atemptats de Barcelona i Cambrils era confident del serveis d’inteligència espanyols. És que revela el diari Público avui. Segons documents que han revelat, el CNI hauria sabut que a Alcanar els gihadistes preparaven explosius.
Les Festes de la Mare de Déu del Carme de la Ràpita més especials. Enguany, la confraria de pescadors compleix 100 anys. En motiu d’aquesta efemèride s’han organitzat un seguit d’actes per commemorar l’aniversari i s’ha renovat la imatge corporativa.
El Festival DansAmposta culmina amb una gala final on han participat companyies de renom com Royal Ballet Fhérvar o les Germanes Miró. Així com, els alumnes d’aquestes jornades.