Esquerra Republicana presideix els 4 consells comarcals, amb majoria absoluta al Montsià i la Ribera d’Ebre i amb pactes al Baix Ebre i la Terra alta. Els republicans veuen el camí per avançar cap a la vegueria.
Trobada a la subdelegació del govern espanyol a Tarragona amb els alcaldes dels municipis afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre, el Segrià i les Garrigues per concretar els ajuts a curt i mitjà termini als que podran optar.
La paràlisi de la Taula de Mobilitat de l’Ebre manté bloquejades millores de transport al territori. Trens Dignes s’ofereix de nou a les administracions per coordinar un pla de necessitats abans de la posada en marxa de la variant de Vandellòs
El Club Patí l’Aldea fa història i es proclama campió del món de grups xou petits. Amb la coregrafia Without the sun, inspirada en el món dels vampirs, les patinadores van bordar la perfecció i van posar dempeus el Palau Sant Jordi, seu de la final dels World Roller Games.
El festival Deltebre Dansa arriba a l’equador amb èxit de públic i ple a la majoria dels espectacles i tallers. Consolida el circuit Deltebre, atracció natural, que va portar dissabte diferents creacions en paisatges del Delta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.