El cantautor i exdiputat Lluís Llach va ser aquest dilluns a Tortosa per explicar què és el Consell Assessor del Fòrum Cívic i Social per al Debat Constituent. Un grup de personalitats del mon acadèmic i polític que tenen l’encàrrec del president de Torra de impulsar un debat obert als ciutadans per determinar les línies mestres d’una futura constitució catalana. Durant la presentació a Tortosa, Llach ha anunciat per sorpresa que el consell es dissoldrà dilluns perquè a partir d’ara, el debat s’obri al territori.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.