La preocupació per la mosca negra, les explicacions del govern de la Generalitat sobre l’incendi de la Ribera d’Ebre al Parlament i com va l’economia ebrenca són notícies destacades d’aquest dimecres 10 de juliol.

-Temporada de recórd de la mosca negra, que està afectant especialment els veïns del Baix Ebre i la Ribera d’Ebre que fan vida a la riba del riu. El govern ha aprovat una nova subvenció directa de 670.000 euros.

-Els consellers Buch i Budó donen explicacions al Parlament de catalunya sobre l’incendi de la Ribera d’Ebre, el Segrià i les Garrigues. Buch justifica les polèmiques declaracions quan, des del centre de comandament de Vinebre, es va referir a Espanya com un altre país.

-Segons la darrera memòria econòmica de Tarragona, el nombre de treballadors a la demarcació s’ha situat a l’alçada de les dades que hi havia el 2008. L’economia ebrenca, però, s’està recuperant a un ritme més lent que al Camp de tArragona.

-L’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa ha incorporat un nou mamògraf i nous aparells per realitzar ressonàncies magnètica cardíaca, evitant també desplaçaments a Tarragona i avançant en la precocitat.

-Al final de l’informatiu, anirem fins a Deltebre per conèixer com conviuen els participants del Deltebre Dansa que opten per dormir durant el festival a cases de veïns del municipi.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.