Aquest matí dia 10 de juliol un tràgic succés ha commogut el funcionament de l’Hospital Comarcal de Vinaròs.

Concretament i segons un comunicat oficial que ens han fet arribar a la redacció de l’Ebredigital.cat, a les 9 del matí una persona s’ha precipitat al buit des de la 3a planta de l’Hospital, causant-li la mort sense que es pugués fer res per la seua vida.

Les mateixes fonts de l’Hospital General de Castelló, ens han confirmat que aquesta persona no estava hospitalitzada ni tenia hora de visita concertada.

Aquest fet, que ha passat davant mateix la porta d’entrada a les dependències assistencials, ha provocat un gran aldarull i preocupació als usuaris de l’Hospital. Tot i el succés i el rebombori inicial, l’Hospital ha pogut continuar donat el servei als usuaris amb total normalitat.

La policia judicial s’ha fet càrrec del cas i de la custòdia del cos.