L’extinció de l’incendi de la Ribera d’Ebre, el Segrià i les Garrigues, la tensió entre Esquerra i Junts pels pactes postelectorals i el balanç dels World Sports games són notícies destacades d’aquest dilluns 8 de juliol.

– Els Bombers donen per extingit l’incendi de la Ribera d’Ebre 11 dies després. El foc ha cremat 5.046 hectàrees d’arbrats, matollar i conreus. L’onada solidària per ajudar als afectats no s’atura mentre les administracions avancen per coordinar un pla de xoc.

– La tensió entre Esquerra Republicana i Junts pel pacte dels demòcrates amb el PSC a la diputació de Barcelona arriba a les Terres de l’Ebre. L’executiu comarcal del Pdecat de la Terra Alta ha demanat als republicans que revoquin l’acord subscrit entre altres forces amb els socialistes per fer-los fora de la presidència.

– Mor un jove de 27 anys en caure al buit quan intentava entrar a casa seva pel balcó a Roquetes. Els Mossos d’Esquadra informen que es tracta d’un accident.

– Tortosa s’acomiada dels World Sports Games. El balanç de l’organització fa un balanç positiu després d’acollir 3.000 esportistes de 31 països. Zagreb serà la propera amfitriona al 2021.

– Obre la carpa del Deltebre Dansa. El festival oferirà fins el pròxim 21 de juliol una cinquantena d’espectacles de 25 països, així com formació per a 150 professionals d’arreu del món.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.