Trilers de l’art. El programa d’avui es centra en aquelles persones que es dediquen a l’art però no han tingut una formació artística acadèmicament reglada. Oficialment, aquesta branca de l’art, es reconeix com “Art Brut”, “Art Marginal” o “Outsider Art”. Lluís González i Pascual Aranaz ens parlen, indirectament, de la seva trajectòria i exemplifiquen aquesta vessant. El primer incidint en el collage i l’assemblatge, apropiar-se d’imatges i d’objectes  per realitzar les seves creacions. El segon, Pascual Aranaz, ens presenta les seves creació a partir d’objectes trobats, “Art Trouvé”, ens mostra el seu estudi, un univers caòtic ple d’imatges simbòliques i l’acompanyem al Port de Tarragona per cercar restes de deixalles dels pescadors que són l’origen de les seves creacions artístiques.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.