Dissabte vinent, dia 6, a l’estadi de Roquetes, en un acte de les Festes Majors, tindrà lloc un partit solidar en benefici de la Lliga Contra el Càncer (delegació de Roquetes). Un partit en el que s’enfrontarà un equip format per exjugadors del Roquetenc, contra un altre en el que hi haurà exjugadors que han estat en clubs de la comarca. El partit l’organitza l’Associació Esportiva Veterans Roquetenc. Nando Crespo ens parla del partit i també d’altres qüestions com la seua implicació actual al CD Roquetenc.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.