El senienc Joaquin Celma, enigmàtic periodista esportiu que des de Madrid ens informa cada setmana de l’actualitat del futbol ebrenc i tarragoní, va fer el comiat de temporada a Minut 91, a Canal Terres de l’Ebre, diumenge passat. Celma és adorat per molts però també censurat per altres que, fins i tot, el bloquegen al what per tenir disconformitat amb les seues opinions. A més, Celma, en aquest darrer programa Minut 91 a Canal TE, va posar a prova a Michel Viñas amb una sèrie de preguntes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.