L’incendi de la Ribera d’Ebre i el repensament de la gestió del territori arran del foc són les notícies més destacades d’aquest dimarts 2 de juliol. Continuen les tasques d’extinció de l’incendi de la Ribera d’Ebre. La reusenca Noemí Llauradó és la nova presidenta de la Diputació de Tarragona en substitució de Josep Poblet. S’inicia la veda biològica en les embarcacions d’arrossegaments dels ports de la Ràpita i les Cases. Arranquen els World Sports Games amb les primeres competicions, com el tennis a Tortosa. Compte enrere per un dels esdeveniments culturals més rellevants a les Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.