Els Bombers de la Generalitat calculen donar per extingit l’incendi de la Ribera d’Ebre aquest dilluns al vespre, 48 hores des de l’últim punt calent detectat a la zona afectada pel foc. A l’espera que els Agents Rurals confirmin la dada, el Departament d’Interior calcula que ha cremat 5.050 hectàrees.
Els afectats comencen a detallar els danys i desperfectes. Unió de Pagesos exigeix una valoració urgent. El govern explora fórmules i dissabte hi haurà una reunió amb alcaldes per concretar el pla de xoc després de l’incendi.
L’onada solidària viscuda a la Ribera d’Ebre s’estén a les xarxes socials. Neix la Plataforma Rebrotem i el moviment Tot Suma aconsegueix 24.000 euros per ajudar el ramader que va perdre els xais pel foc.
El ball de quintos de Tivenys acaba amb dos detinguts per abusos sexuals i un tercer per lesions amb arma blanca. Dos joves van fer tocaments a nenes menors d’edat i en una baralla un noi va ser apunyalat a l’estómac.
L’Ampolla homenatja els deportats ebrencs a camps nazis. 234. El municipi del Baix Ebre inaugura un monòlit en record a Jaume Ballesté, un d’ells.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.