Davant la destrucció que ha causat l’incendi forestal de la Ribera d’Ebre la Núria Caro i l’Àlex de la Guia, escriptors del llibre Generació #LoRiuÉsVida (ed. Cossetània) van comunicar ahir a les seves xarxes socials que havien decidit donar lo 50% dels drets d’autor del llibre a la recuperació dels espais calcinats en lloc de repartir una part dels drets entre les plataformes del territori.

Al llarg del cap de setmana van contactar amb les plataformes que els van ajudar a tirar endavant el projecte (Plataforma en Defensa de l’Ebre, Plataforma Ciutadana en Defensa de les Terres del Sénia, FlixNet i Plataforma Trens Dignes Ebre i Priorat) per explicar-los-hi, totes quatre plataformes es van mostrar molt favorables a ampliar la part benefica del llibre i que fos per la recuperació de la zona afectada per l’incendi. També van contactar amb Rebrotarem La Ribera d’Ebre i el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE) per comunicar-ho i coordinar la donació.