JJ White, pintor autodidacta, mai pinta sobre cavallet, grapa el llenços a la paret i far anar els pinzells sobre una superfície completament vertical. Nascut a Philadelfia (EEUU) i resident a Tarragona, amb estudis d’Arqueologia i Antropologia, ens parla de les seves influències artístiques, de la seva trajectòria i ens ensenya la seva obra, caracteritzada per un cromatisme i un figurativisme expansiu. Ens sorprèn, al programa,  amb la seva vessant musical, compositor, músic i cantant, fent un assaig amb part del seu grup. Acaba l’entrevista diferenciant les emocions contraposades que li provoca la pràctica de la pintura i de la música com a disciplines artístiques.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.