Un nou incendi a les Terres de l’Ebre, el trasllat de Carme Forcadell a Mas d’Enric i les xifres després de 30 anys de minitransvasament són les notícies més destacades d’aquest dimecres 26 de juny.

– 58 dotacions dels Bombers, 8 aèries, treballen en un incendi a la Ribera d’Ebre que afecta almenys 40 hectàrees. Ha calgut tallar ja dos carreteres.

– Arriba l’expresidenta del Parlament, CArme Forcadell, a la presó tarragonina de Mas d’Enric, acabat el judici del procés. Paral·lelament, la fiscalia demana que s’investigui al rapitenc Lluis Salvadó per l’1 d’octubre al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

– El 90% de les places hoteleres del litoral de Tarragona i l’Ebre depenen de l’aigua aportada pel CAT. Un estudi de la URV situa l’impacte econòmic del consorci a les Terres de l’Ebre en 9,8 MILIONS D’EUROS L’ANY.

– El Club Deportiu Alcanar commemora el seu centenari en un acte central a l’Estadi Municipal la Fanecada. Una exposició de murals, la descoberta del nou escut i partits amistosos han sigut algunes de les activitats de celebració.

– Artistes internacionals com Attila Egerházi, Mats Ek o Carlos Miró, participaran al DansAmposta. La quarta edició del festival els reunirà amb ballarins amateurs en un curs intensiu sobre dansa creativa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.