Les incidències durant la revetlla i el pont de Sant Joan, la cessió del tram urbà de l’N-340 a l’Aldea i la mort d’un dels exlibristes més importants del món contemporani són les notícies més destacades d’aquest dimarts 25 de juny.

– L’accident laboral amb 4 ferits a la central hidroelèctrica de Riba-roja d’Ebre, un nou xoc mortal a l’N-340 i l’incendi de Batea, successos més destacats del pont de Sant Joan a les Terres de l’Ebre.

– El Ministeri de Foment cedeix a l’Aldea la titularitat de més de 7 quilometres de carreteres, 5 dels quals la travessera de l’N-340. Ja s’ha reobert el trànsit després de l’enderroc del pont de la via, una de les barreres arquitectòniques històriques del municipi.

– Cap de setmana de catifes a l’Ametlla de Mar i el Perelló per celebrar la festivitat de Corpus.

– La 13ena Festa de Tots els Gols posa punt i final a la campanya futbolística, premiant els campions i els ascensos de categoria. Laura Tomàs i SErgi Auré es van endur el premi a millor jugadora i jugador de futbol.

Mor l’artista i professor tortosí Frederic Marui als 78 anys.Ha sigut un dels grans referents de la cultura de Tortosa des de mitan segle XX com a pintor, il·lustrador i professor de dibuix. La seua petjada artística destaca per la producció d’ex-libris i també com a fundador – del col·lectiu Macla 65.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.