Corbera d’Ebre és un poble d’un miler d’habitants de la comarca de la Terra Alta, pel que té una important cultura agrària i de referència a la memòria històrica de la Guerra Civil. A més, els seu ajuntament està governats per Entesa – Movem l’alcaldia s’ha revalidat després de les últimes eleccions municipals, tot i que sense majoria absoluta, però rebent, finalment, el suport d’Esquerra.

A més, ara s’ha signat un acord amb altres partits d’esquerres per governar el consell comarcal de la Terra Alta. Per parlar de tot plegat tenim avui ala representació màxima del poble, Antonio Álvarez, alcalde de Corbera d’Ebre.

👤 Arribat al món de la comunicació de casualitat, m’he passat la major part de la meua vida laboral entre càmeres de televisió i programes d’edició de vídeo. Amb els anys he pogut aprofundir en el sector i realitzar diverses funcions molt variades que m’han suposat un repte constant.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.