Armand és il·lustrador, mestre de capoeira, artista que barreja pintura i fusteria creant un estil propi, atrevit i multicolor. L’entrevista es desenvolupa al seu estudi, envoltats de miralls, intentant cercar tots el punts de vista possibles. Tarragoní d’adopció, cerca a l’art el seu mitjà de vida, mentre compagina diverses activitats que el permeten subsistir. En fa una sessió de capoeira per mostrar-nos el seu leiv motiv vital, i explica la seva història de vida.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.