Les Terres de l’Ebre van perdre entre 2011 i 2016 un 4% del Producte Interior Brut mentre que la majoria de territoris del país creixien. Un lleuger creixement entre 2014 i 2016 no va compensar el greu declivi de la construcció i la indústria dels primers anys de la crisi. Ho constata un nou estudi de la URV.
Veïns de l’Ampolla recullen signatures per reclamar una rotonda a l’accés al camp de futbol per l’N-340. Constaten que és una via força utilitzada per veïns de diverses urbanitzacions amb pèssimes condicions de seguretat. L’Ajuntament hi dóna suport mentre que la plataforma veïnal per l’AP-7 gratuïta la rebutja.
La Tercera edició d’Orígens consolda l’expansió de la fira, que tornarà de l’11 al 13 d’octubre, però estendrà les activitats al llarg de tot l’any per recordar el passat de la Ràpita. Una imatge de navegació del pailebot Santa Eulàlia protagonitza el cartell.
Premis als campions, però també als valors i homenatge a expresidents. La nit dels campions de la federació catalana de futbol va guardonar els campions de la temporada. Però també van remarcar la importància del joc net i el respecte a les grades, mitjançant les campanyes que s’han posat en marxa durant la temporada.
Artistes de 6 països formen el cartell de la quarta edició del festival internacional Riu d’Art. La cita transforma fins dissabte Riba-roja d’Ebre en una galeria d’art a l’aire lliure.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.