La situació de la cooperativa Olivarera del Baix Ebre, la tensió al primer ple del mandat de Tortosa i les reaccions de Florentino Pérez vers el fiasco del Castor són les notícies més destacades d’aquest dimarts 18 de juny.

– Ordre d’embargament de l’Agència Tributària a la Cooperativa Olivarera del Baix Ebre per un deute de 117.000 euros. Un membre del consell rector havia denunciat el president al març per ocultar els comptes de l’entitat, que reconeix que pateix tensions de tresoreria.

– Tensió en el primer ple del mandat a Tortosa. Esquerra Republicana vota favorablement les dedicacions i indemnitzacions. Pel que fa al cartipàs municipal, l’alcaldessa Meritxell Roigé assumeix Urbanisme i situa Fernando Saporta com a nou home fort del govern.

– Florentino Pérez s’espolsa la responsabilitat i qualifica de "desgràcia" el projecte Castor al Parlament. El responsable del grup ACS defensa la clàusula que li ha permès recuperar la inversió malgrat el fiasco i sembra dubtes sobre el desmantellament

– El Montblanc encarrila l’ascens a Segona catalana, en guanyar al Jesús Catalònia en l’anada de la promoció d’ascens per 1 a 3. Els de Conca de Barberà es van imposar a la segona meitat, remuntant el marcador.

– La nova edició del monFILMAT amplia els espais i el cartell de projeccions. El festival de cinema i paisatge de les Terres de l’Ebre es farà del 29 de juny al 7 de juliol.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.