FMG, artista polifacètic, pintor, músic i escriptor, gallec de naixement i arrelat a Catalunya des de que va iniciar els seus estudis de Belles Arts a Barcelona, als anys 80 del segle passat, FMG, Fernando, ens explica i mostra la seva obra i trajectòria en una entrevista atípica. Back to Back, artista i presentador, esquena contra esquena, parlen sobre els seus cromatismes blaus, el seus personatges, les seves cançons i els seus contes, reflectant un esperit crític vers la societat i una vitalitat inesgotable front els esdeveniments quotidians. Ens fa una performance amb una formigonera com a metàfora del seu cervell, creatiu i incansable.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.