La trobada de gent gran activa de les Terres de l’Ebre ha reunit al parc dels Xiribecs d’Amposta prop de dos centenars de persones. La trobada està organitzada per l’Ajuntament d’Amposta i la Fundació Siel Bleu sota el lema ‘L’esport, on els valors guanyen!’. Una cita que promou hàbits saludables i durant la qual s’han dut a terme jocs i activitats, per potenciar la importància de l’activitat física.

La capital del Montsià compta amb diversos parcs de salut i entorns saludables —a l’Avinguda Aragonesa, al parc dels Xiribecs, al Passeig del Riu o al Passeig del Canal Marítim, entre d’altres— amb màquines per realitzar exercici físic on els ciutadans i ciutadanes poden exercitar-se a l’aire lliure. L’objectiu d’aquests espais és fomentar l’activitat física a l’aire lliure en els diferents espais municipals, el que ajuda a combatre el sedentarisme particularment en la tercera edat.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.