Meritxell Roigé revalidarà l’alcaldia de Tortosa després que ERC descarti pactar amb cap partit. Xavier Faura admet que han explorat les possibilitats d’un “govern de canvi” però que “l’aritmètica no suma”. Movem, però, no tira la tovallola.

L’alcalde de Móra la Nova declara com a investigat per l’1-O en la mateixa causa pels veïns lesionats i danys al pavelló. La Guàrdia Civil va ampliar el cas a l’organització de la consulta després de conèixer que veïns i consistori havien presentat les denúncies

Antonio Suárez està convençut que els resultats electorals a Riba-roja d’Ebre són un aval per seguir tirant endavant el polèmic projecte de dipòsit de residus industrials. L’alcalde en funcions i candidat per la FIC, també carrega contra Esquerra i el seu antic partit, el PDeCAT, als qui acusa de conèixer i negociar el projecte d’ampliació de l’abocador de Tivissa que ja ha aixecat el rebuig de la comarca.

Denuncien una tala irregular en un bosc protegit del parc natural dels Ports. L’associació ecologista Gepec anuncia que portaran el cas davant de la Fiscalia de Medi Ambient per depurar possibles responsabilitats penals.

568 alumnes de batxillerat i cicles formatius de les Terres de l’Ebre han començat a fer les proves d’accés a la universitat. Des del dimecres fins el divendres, els estudiants ebrencs posen a prova els seus coneixements als quatre tribunals que hi ha a Tortosa i, per primer cop, un a Amposta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.