Els Bombers segueixen reforçant el perímetre de l’incendi del Perelló i esperen tenir-lo controlat durant el dia d’avui. Ha cremat 230 hectàrees. Els 38 desallotjats ja han pogut tornar a les masies. Els Agents Rurals rectifiquen i apunten que el pagès responsables de les cremes no diposava de permís.

Oposició frontal a l’ampliació de l’abocador de Tivissa que preveu quadruplicar la seua capacitat. L’ajuntament s’ha posicionat en contra i anuncia al·legacions al projecte. També les presentarà l’ajuntament de Móra la Nova, el Consell Comarcal i la plataforma Ribera Digna. Al contrari que en el cas de l’abocador de Riba-roja encara estan dins de termini.

Estancandes les negociacions per un possible govern tripartit a Tortosa. Movem, Esquerra i el PSC s’han reunit però els republicans rebutgen que els socialistes entre al govern. La CUP també ha anunciat que donaran suport a un govern de Movem on no hi sigui el PSC.

L’atleta olímpic i excampió d’Europa de 5.000 metres llisos Jesús Espanya, convidat estrella dels 10 quilòmetres de Santa Bàrbara en tot un cap de setmana festiu en el que també es van presentar les noves sabatilles sense taló.

El Festival SIMFONIC visualitza la tasca de les escoles de música d’arreu de Catalunya amb 100 concert simultanis, 8 d’ells d’entitats musicals de les Terres de l’Ebre, amb un total de 5.000 estudiants.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.