Nuri Mariné és una pintora i muralista de Cambrils (Baix Camp), col·leccionista de cors de pedra i figures de porcs, és professora d’art, d’infants i adults. En aquest programa ens parla de la importància de la educació de l’art, dibuixa l’eslògan “Les parets seran sempre nostres”, parla de “superpoders” en el món de l’art i ens fa una performance, amb una tela al terra, passant per damunt  amb bicicletes amb les rodes entintades. Al final de la entrevista ens parla de “Parelles artístiques”, programa de l’Institut Pere Mata on un pacient i un/a pintor/a porten a terme, conjuntament, una obra artística.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.