L’empresari ebrenc Francesc Faiges és el nou president de la Cambra de Comerç i Navegació de Tortosa. Així, pren el relleu de José María Chavarría després de catorze anys al comitè executiu de l’ens. El nou plenari s’ha renovat un 70% i s’incorporen 21 empresaris, 7 de les quals són dones.
El Govern català reconeix que no té els diners suficients per combatre la plaga de mosca negra que enguany està sent especialment virulenta a la riba de l’Ebre. El delegat territorial reconeix que el problema és la falta d’un nou pressupost de la Generalitat ja que ara es treballa amb uns comptes prorrogats. Mentrestant creix la indignació dels veïns, que avui han constituït la primera plataforma d’afectats per la mosca negra.
Les prospeccions de cargol maçana al riu Ebre dónen mostra del control de la plaga, ja que s’ahn trobat menys exemplars. El motiu, iniciar els treballs abans, però també hi té a veure el cranc blau, un depredador que es menja les poste; però que també suposa un perill per la biodivesitat.
Jesús España, un dels atletes referents a nivell estatal estarà a Santa Bàrbara. Ho farà diumenge als 10.000 prova inclosa al calendari Running Series Terres de l’Ebre. Participarà de la cursa, però també oferirà una xerrada i un entrenament amb els participants el dissabte
La trajectòria poèitca de la poeta tortosina Zoraida Burgos recollida en una antologia. La Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Lleida han publicat un recull dels seus poemes i han inclòs haikus inèdits en una edició il·lustrada per Andrea de Castro.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.